O klubu  
     Trenéři  
     Reprezentace KPK  
     Nejúspěšnější cvičenci  
     Výsledky KPK  
     Fotky
     Videa
     Nábor nových cvičenců

DOJO Tábor DOJO Sedlčany

Speciální programy:




Aby záda nebolela
www.zdrava-zada-tabor.cz



:: Karate-P-Klub Tábor ::

Karate-P-Klub na krajském přeboru získal 9 medailí
9. října 2021, České Budějovice


družstvo kpk

V sobotu 9. října 2021 se konal Krajský přebor Jihočeského svazu japonského karate v Českých Budějovicích. Karate-P-Klub reprezentovalo 10 závodníků.

Přeboru se zúčastnilo téměř 70 závodníků z pěti klubů regionálního svazu a ti závodili ve standardních kategoriích jako na národních pohárech a mistrovství republiky, tedy od mini žáků až po seniory.

Karate-P-Klub reprezentovalo 10 závodníků a ti získali 9 medailí.

družstvo kpk

Starší žákyně Elena Dvořáková obsadila třetí místo v kata. Tereza Tůmová v kategorii starších dorostenek získala stříbrnou medaili. Starší dorostenec Vojta Pittner bral bronz v kata a Jan Reinisch ve stejné kategorii stříbro v kata. Eliška Havlová vybojovala stříbro v kata juniorek. Starší dorostenci a junioři zároveň startovali ve vyšší kategorii. Nejlepšího výsledku ve vyšší kategorii dosáhl Jan Reinisch - 2. místo kata junioři. Seniorka Zuzana Šilhavá kralovala v kumite a v kata obsadila druhou příčku. Otto Cipin v kategorii seniorů vybojoval třetí pozici a zároveň byl na přeboru rozhodčím.

Koučem týmu byl Jirka Havel a fotodokumentaci pořizoval Josef Pěknic. Starší žákyně Denisa Veselá, mladší dorostenec Ondra Pittner a mladší dorostenec Filip Havel na medaile nedosáhli, ale získali cenné zkušenosti.

Jsme si jisti, že tato soutěž na začátku sezóny naše sportovce nastartovala do dalšího tréninkového roku! Závodní sezóna vrcholí a mistrovství republiky se blíží. Bude se konat 6.-7. listopadu v Kadani.

družstvo kpk

Více fotek v sekci fotogalerie


Iveta Pěknicová

 

Akce Členové Foto
DOJO Tábor
zavřít Akce klubu - semináře:
06.04.2024 Propozice Tábor
Soutěže:
13.04.2024 Propozice České Budějovice
Videa .. >>>

Kde nás najdete:
Karate - P - Klub Tábor
Josef Pěknic  / 5.DAN
Mezinárodní instruktor JKA Karate
tel: 777 566 440
peknic@karate-tabor.cz

msmt
Sponzoři
Simopt
Nej.cz
Ambrozia