O klubu  
     Trenéři  
     Reprezentace KPK  
     Nejúspěšnější cvičenci  
     Výsledky KPK  
     Fotky
     Videa
     Nábor nových cvičenců

DOJO Tábor DOJO Sedlčany

Speciální programy:




Aby záda nebolela
www.zdrava-zada-tabor.cz



:: Karate-P-Klub Tábor ::

Již 20 let partnerství táborského Karate-P-Klub a kostnického Karate und Fitness Dojo Konstanz 
15.9.2018 - Tábor



Již podvacáté do Tábora zavítali zástupci z karate oddílu německého partnerského města Konstanz (Kostnice). Tentokrát jich dorazilo 13 a slavnoti si užili. Již v pátek si prohlédli středověké trhy a pak pokračovali společně s táborskými karatisty. Sobotu zahájili v táborském dojo na Sídlišti nad Lužnicí tréninky pod vedením Markuse Ruese, který je vedoucím trenérem kostnického oddílu a zároveň také německé juniorské rreprezentace a mezinárodním rozhodčím. Druhý trénink pak spadal do kompetence táborkého Josefa Pěknice.

Na tuto sportovní akci se do Tábora sjelo na 30 pozvaných karatistů, držitelů vyšších technických stupňů, a to nejen z Čech. Letos na seminář nebyli přizváni mladí cvičenci a děti, ale dospělí a držitelé vyšších technických stupňů Kyu a Dan. Po sobotním příjemném zapocení se s kostnickými přáteli proběhla malá oslava setkání přímo v dojo a pak přesun do centra dění Táborských slavností. Sobotu si pak všichni patřičně užili s průvodem, ohňovou show, rytířským turnajem a hudbou na Žižkově náměstí.

Již teď se těšíme na příští rok a tuto tradici setkávání se s našimi karate přáteli na Táborských setkáních rozhodně chceme udržet, i jako vzpomínku na Senseie Hanskarla Rotzingera, který Tábor měl moc rád a tuto tradici založil společně s Josefem Pěknicem.







Iveta Pěknicová

 

Akce Členové Foto
DOJO Tábor
zavřít Akce klubu - semináře:
06.04.2024 Propozice Tábor
Soutěže:
13.04.2024 Propozice České Budějovice
Videa .. >>>

Kde nás najdete:
Karate - P - Klub Tábor
Josef Pěknic  / 5.DAN
Mezinárodní instruktor JKA Karate
tel: 777 566 440
peknic@karate-tabor.cz

msmt
Sponzoři
Simopt
Nej.cz
Ambrozia