O klubu  
     Trenéři  
     Reprezentace KPK  
     Nejúspěšnější cvičenci  
     Výsledky KPK  
     Fotky
     Videa
     Nábor nových cvičenců

DOJO Tábor DOJO Sedlčany

Speciální programy:




Aby záda nebolela
www.zdrava-zada-tabor.cz



:: Karate-P-Klub Tábor ::

Mistrovství republiky JKA Karate  
4.–5.11.2017 - Neratovice



Táborští karatisté zakončili závodnickou sezónu roku 2017

První listopadový víkend se konala vrcholná soutěž na české karate scéně - Mistrovství České republiky. V sobotu závodily kategorie žáků a juniorů, v neděli pak dorostenci a senioři a odpoledne proběhlo 3. kolo Národní ligy dorostu a seniorů. Karate - P - Klub v sobotu reprezentovalo 13 závodníků, v neděli pak dalších 10.

V sobotu to „zacinkalo“ pro děvčata, která se stala vícemistryněmi v kata týmech juniorek (Zuzka Šilhavá, Terezie Přibylová a Nela Sumerauerová). V neděli pak Zuzka Šilhavá přidala bronz v kata starších dorostenek a stříbro v kumite. Martina Neudertová pak mohla slavit zisk krásného 3. místa v kumite žen. Nedělní odpoledne bylo ve jménu 3. kola Národní ligy dorostenců a Karate-P-Klub zde reprezentoval tým ve složení Zuzka Šilhavá, Hanka Lípová, Lukáš Merxbauer, Libor Kovařík a Standa Chvátal. Tým zaznamenal jednu výhru, pár remíz a také proher. Jako kaučové se předvedli Radim Havrlant a Jiří Havel a rozhodčími byli Josef Pěknic, Iveta Pěknicová a Vladimír Samec.

Teď může klub i závodníci slavit zisk 4 medailí z Mistrovství ČR a reprezentanti si můžou trochu odpočinout, udržovat se „v rytmu“ a těšit se na Advent i Vánoce.






Iveta Pěknicová

 

Akce Členové Foto
DOJO Tábor
Akce klubu - semináře:
03.05.2024 Propozice České Budějovice
08.06.2024 Propozice Tábor
Videa .. >>>

Kde nás najdete:
Karate - P - Klub Tábor
Josef Pěknic  / 5.DAN
Mezinárodní instruktor JKA Karate
tel: 777 566 440
peknic@karate-tabor.cz

msmt
Sponzoři
Simopt
Nej.cz
Ambrozia